obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

2/05/2017

Systémové postavy

Zde je přehled jednotlivých systémových a NPC postav, jejichž využití lze uplatnit i ve hře. Povětšinou jsou spřízněny vztahem s některým z obyvatel Little Creaku, tím pádem patří do příběhové linie. Vybírejte rozumně.
EZEKIEL HAMILTON
▲ Muž
▲ 24 let
▲ Farmář - chovatel ovcí

Mladíček s velkými sny, avšak mizernou budoucností. Už jako malému se mu lepila smůla na paty, když na jedno ucho ohluchnul a nyní je známý jako "ten uřvaný Ez", který věčně honí svoje ovce po všech koutech pozemku. I s děvčaty to nemá jednoduché. Ta poslední, Louise, se s ním rozešla, dávaje přednost jakému si zbohatlému obchodníkovi vedoucímu lazebnictví. A tenhle milý chlapík upíná každou snahu k tomu, aby získal její srdce zpátky.
LOUISE KINCAID
▲ Žena
▲ 21 let
▲ Učitelka

Krásná, stále veselá, avšak z části velmi sobecká Louise je miláčkem mužů. Může za to její pěkná svěží tvářička mladého děvčete, jemný tón hlasu ale i způsob, jakým na muže po většinu času hledí. Trochu plaše, trochu vychytrale. Dříve svůj čas trávila s naivním pasáčkem ovcí, Ezekielem, jemuž řekla své sbohem a upnula se k novému objevu v podobě zámožného obchodníka. Kdo ví, jestli ji tato parketa vydrží déle nebo si najde nějakého psance dobrodruha.

HANNAH LLOYD LIGETT
▲ Žena
▲ 13 let
▲ Farmářka - chovatelka koní

Malá Hanna se sice stala součástí Little Creak před osmi lety, ale její původ pochází z jiné doby. Dívka, jíž si adoptovali Jeremiah a Katherine Ligettovi, se před osmi lety stala obětí blesku v roce 2009 a záhadně se objevila ve sluncem vyprahlé planině poblíž města. Příchod této malé cizinky ve Little Creak vyvolal pozornost, avšak rozhodně ne takovou, aby vyhladovělé dítě někdo vyhnal.
MAYALIQ
▲ Žena
▲ 23 let
▲ Služebná

Maya, jak oslovuje tuto služebnou její paní, pochází původem z Afriky, odkud si většina zbohatlíků dovezla otroky. Je velmi svérázná, temperamentní a využívá své exotické přitažlivosti, aby od mužů dostala to co chce, ačkoliv s ní častokrát jednají jako s póvlem. Sice se už lidem černé pleti dostalo práv a otroctví bylo zrušeno, avšak sem tam ona nenávist přetrvává. Tato okatá míšenka oplývá loajalitou k rodině své paní ale je známé, že za jejími zády si začala se samotným starostou.
HARLEY LEWIS
▲ Muž
▲ 29 let
▲ Bývalý voják

Dřív, než si změnil jméno, byl znám jako Thomas, syn bývalého správce městečka Little Creak. Později se však svého jména zřekl, odstěhoval se a raději šel do války než aby přihlížel tomu, co jeho otec páchá za zvěrstva. Z plánovaného roku se stalo pět dlouhých let, po nichž se Harley vrátil, aby seznal, že jeho otec je mrtev a na pomyslný trůn dosedl jiný muž - nejlepší přítel Harleyho mrtvého otce. Jak se zdá, pak má mladý pan Lewis silný problém se začlenit do společnosti a vede sklony k alkoholismu a vyvolávání šarvátek v saloonu.
 
 ISAAC WALTON
▲ Muž
▲ 31 let
▲ Pomocník šerifa

Lidmi braný jako pomatenec, šílenec, blázen. Isaac to neměl v životě těžké a nyní, když se prošetřuje vražda bývalého starosty, se mu problémy na hlavu akorát tak kupí. Přes den i po nocích se zaobírá konspiračními teoriemi o spiknutí ve snaze rozlousknout onen zapeklitý problém. Říká se o něm, že se dokáže domluvit s indiány, ačkoliv sám něco podobného nikdy nahlas nepřiznal.

Žádné komentáře:

Okomentovat