obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

2/09/2017

Jerome McHorne

Přezdívka hráče: Mercy
Jméno a příjmení: Jerome McHorne (známí ho oslovují Jerry)
Stav: Vdovec
Rodina:
Rodinní příslušníci:
  • Annabel McHorne - Jeho milovaná žena. Když ji poznal, zamiloval se do ní tak moc, že se pro ni vzdal svého dosavdního života a odstěhoval se s ní do Little Creaku. Zemřela při požáru jejich domu, o kterém se všichni, až na něj, domnívají, že byl založen omylem. Pořád slyší jak křičí v nočních můrách.
  • Joslin McHorne - Výsledek lásky mezi ním a jeho ženou. Tenhle uzlíček radosti jim ihned rozjasnil celý svět. Ani jako malá skoro nikdy neplakala a pořád se jenom smála. Uhořela společně s jeho manželkou. Nedožila se ani čtvrtých narozenin, když mu ji plameny vzaly.
  • Jerome a Mary McHornovi - Jeho rodiče, které už léta neviděl. Měl s nimi neshody a odešel od nich. Od té doby o nich nic neslyšel.
Stará parta:
  • Jack Lonergan - Jeho dávný přítel z temnějších časů jeho existence. Byl jeho hlavním kumpánem, když se živil kradením dobytka. Dalo by se říci, že vlastně ani nebyli přáteli, ale bratry. Ale po tom, co Jerry poznal Ann, se to mezi nimi pokazilo a Jerry odešel společně s polovinou jejich nastřádaným peněz. Když už to vypadalo, že se ti dva už nikdy nesetkají, našel si ho a nechal jeho ženu a dceru uhořet v jejich domě. Jerry ho za to ze srdce nenávidí a jestli ho ještě někdy potká, nejspíše mu na místě prožene kulku hlavou, když nebude někde moc na očích.
  • Jimmy Fanning - Neschopný patolízal, který lezl Jackovi, jakožto vůdci jejich bandy, pořád do prdele. S Jerrym k sobě nikdy neměli kladný vztah. Vždycky se ho všemožně sesadit z pozice Jackovi pravé ruky. Když Jerry zdrhnul ihned nahradil jeho místo a vetřel se Jackovi do přízně. Měl taky značný podíl na smrti jeho rodiny.
  • Luke Taggart - První ze dvou bratrů, kteří s nimi kradli dobytek. Nedalo by se říct, že pobral kdoví kolik krásy, ale skvěle to vyrovnával intelektem. Byl až geniálně prohnaný, proto byl taky hlavním plánovačem jejich loupeží. Když měl plány v rukách on, zvládli by vyfouknout celé stádo rančéři přímo před nosem.
  • Lary Taggart - Druhý ze dvou bratrů Taggartových. Narozdíl od Luka nepobral ani krásu ani rozum. Takže nejen, že je hnusnej jako, kdyby mu někdo přejel cyferník sekačkou, ale ještě je k tomu blbej jak poleno. Jedinej důvod proč s nima mohl bejt byl ten, že měl sarka dobrou mušku.
Věk: 38
Povolání: Majitel Saloonu
Portrét: Chris Pratt
Vždycky to byl hodnej chlap. Ať se to na první pohled zdá nebo ne, je to dobrák. Sice kradl dobytek a dělal spousty špatnejch věcí, ale i v té době nebyl zlý. Byl jen mladej a blbej a i když to není nejlepší omluva pro jeho chování jemu stačí. Z části se tak choval natruc rodičům, ale hlavně to dělal, protože ho to bavilo. Bavily ho přestřelky, rvačky v baru a spousty dalších, ne tak úplně dobrých věcí. Líbil se mu na tom ten adrenalin a vzrušení, když utíkali před zákonem a lovci odměn, co se jim pořád lepili na paty. Jak ale dospíval, pomalu ho to omrzelo, už ho nebavilo čekat, až budou nějací rančéři nechávat přehnat jejich stádo jinam, aby ho mohli ukrást. Už ho to nudilo. Proto utekl a usídlil se s Ann v Little Creaku. Opět v něm probudila toho dobráka a slušního muže, kterým býval. Samozřejmě se to nedí brát tak, že z něj udělala andílka, ale rozhodně není ten špatný. Tou dobou byl opravdu šťastný a svou rodinu si střežil, jak nejlépe mohl. Ale i to bylo málo. Když zemřeli strašně moc se chtěl pomstít, ale neudělal to, protože chtěl zůstat tím mužem, kterého v něm Ann opět probudila. Ale už jím stejně nezvládal být, stala se z něj jen prázdná skořápka. Postupem času se vrátil k normálnímu životu, ale pořád není takový, jaký býval dřív. Moc se neumívá, tedy aspoň ne upřímným úsměvem. Nevyhledává ženskou společnost, nemá rád děvky a nelíbí se mu, že je jima zamořený celý jeho podnik, ale taky nemá rád, když vidí, že je nikdo mlátí. Do toho, co se děje v pokojích se samzřejmě nemíhá, ale, když vidí násilí na nich dole v Saloonu, vyvolává to v něm orchranářské pudy. A celkově nerad vidí, když se ubližuje nějakejm holkám, dokonce jim i nerad nalejvá. Vidí v nich svoji dceru, která by sice i tak byla daleko mladší, ale vidí ji v nich a nenerad je podporuje v tom, aby si ničili život.

Zlozvyky: Mezi jeho zlozvyky rozhodně patří pití alkoholu, kouření doutníků a karty, ale i to pití už omezil. Oproti tomu kolik toho vypil po smrti ženy a dcery, pije značně méně, ale pořád je to dost. Často se utápí ve vzpomínkách a myšlenkách celkově a při té příležitosti stojí za barem a umývá půllitry, pořád dokola a dokola.
Základní schopnosti:
▲ Boj - slabší
▲ Střelba - silná
▲ Jízda na koni - střední

Díky své předchozí profesy umí skvěle střílet a rychle tasit kolt, ale na normální pěstní souboj není moc dobrý, má sílu, ale jinak má celkově špatnou taktiku. Není ani dobrý ani špatný v jízdě na koni, je v tom spíš průměrný. Obstojně si vede i při vedení Saloonu, ale určitě by byl lepší spíš jako barman nebo něco tokového, než majitel.
Do svých dvaadvaceti let žil ny rodinné farmě s jeho otcem a matkou. Jednoho dne to, jakožto jejich jedinému synovi, mělo patřit jemu, ale on to nechtěl a ošklivě se díky tomu pohádal z otcem a ještě toho dne utekl. Nějakou dobu se jen tak potuloval, nevěděl co se sebou a potom potkal Jacka. Jerry se mu zalíbil a nabídl mu, aby se přidal k němu a jeho bandě zlodějů dobytka. Nabídku přijal, stejně nevěděl, co by jiného dělal a tohle se mu zamlouvalo. Dali mu kolt, pár instrukcí a ještě ten samej den ukradli stádo krav a pořádně si namastili kapsu. Jack v něm viděl velký potenciál a brzo si z něj udělal svoji pravou ruku a svého důvěrníka. Jerry věděl o všem, co plánovali dřív než ostatní ze skupiny a taky dostával nepatrně větší podíly, ale jen takové, že si toho nikdo nevšiml. Měl se s nima dobře. I tak mu ale něco chybělo a to něco si našlo po osmi letech úspěšného loupení krav. To něco byla Annabel, tou dobou ještě Thompsonová. Hned si padli do oka. Dělala šenkýřku v jednom tajnějším podniku, do kterého chodívali chlastat po dobře odvedené práci. Rychle jim to přerostlo v zamilovanost, ale Annnějak nechtěla skousnout, že dělá to, co dělá. Něchtěla, aby ho chytili lovci odměn a on o ni nechtěl přijít, tak sebral polovinu jejich lupu a utekl společně s ní.

Usadili se v Little Creaku a za ty peníze si koupili Saloon a menší domek. Práce na to podniku ho nějakým způsobem uklidňovala. Ann dělala zase šenkýřku a on byl za barem a když byl čas počítal tržbu. Podnik se jim rozjel celkem rychle a zanedlouho si mohli najmout i zaměstnance a mohli sami trochu zvolnit a taky se spolu konečně vzali. Byli vážně šťastní a když už se zdálo, že už to nemůže být lepší, narodila se jim Joslin. Všechno bylo perfektní. On chodil pracovat a ona zůstávala s Joslin doma. Malá rostla jako z vody a zanedlouho měla slavit čtvrté narozeniny, když ho jeho minulost dohnala. Tragický požár, při kterém uhořela jeho žena i dítě, se pro něj stal věčnou připomínkou toho, že není radno zahrávat si s bandity a zloději dobytka. Všichni si mysleli, že to byla jen tragická nehoda, ale on dobře věděl, že to byla pomsta od Jacka. Nechal mu tam stopy, aby si mohl být jistý, že to udělal on. Slíbil si ale, že je nebude hledat, aby se mohl pomstít. Ann by si to nepřála. Ale slíbil si, že, jestli ho ještě někdy uvidí, zabije ho. Od té doby přestal svůj život žít a jen přežíval den po dni. Časem se začal trochu zlepšovat, ale pořád se přes to úplně nepřenesl.
 
Žádný
 
Žádné

Žádné komentáře:

Okomentovat